Wasmachine - Toneelvoorstelling

Wasmachine is een tragikomedie geschreven door Steven Opsomer en gespeeld door Laurens Derycke en Steven Opsomer. Vraag jij jezelf regelmatig af of alles een reden heeft en of dat toeval nou wel of niet bestaat? Wat is toeval eigenlijk? En wanneer is iets meer dan toeval? Dirk begrijpt er alleszins niets meer van wanneer hij in niemandsland zijn broer Frans tegenkomt. Zijn broer die al meer dan tien jaar uit zijn leven was verdwenen en die nu plots opduikt. Dirk en Frans zijn allerminst vrienden of brengt het lot hen terug samen? Dirk, Frans en de elektrozaak brengen jullie toevallig een tragikomedie waaruit blijkt dat een wasmachine herstellen nu eenmaal geen simpele klus is. Een lach, een traan, maar vooral véél toeval. Uiteindelijk. Duur: 90 minuten Doelpubliek: volwassenen

Wasmachine - Toneelvoorstelling

WebsiteSpeelkalender

Bekijk de speelkalender

Media

Brochure Stofkruidt


Nieuws


Wasmachine, tragikomedie 29 april 2023 Zuiderkouter Stasegem, Het Losse Teater

Het Losse Teater uit Harelbeke nodigt op 29 april 2023 Stofkruidt uit met hun productie "Wasmachine". Deze voorstelling gaat door in de Zuiderkouter te Stasegem.

Wasmachine is een tragikomedie door Steven Opsomer en wordt gespeeld door Laurens Derycke en Steven Opsomer.

Tickets bestellen voor "Wasmachine" kan vanaf 1 maart 2023 op www.hlt.be

Vraag jij jezelf regelmatig af of alles een reden heeft en of dat toeval nou wel of niet bestaat? Wat is toeval eigenlijk? En wanneer is iets meer dan toeval? Dirk begrijpt er alleszins niets meer van wanneer hij in niemandsland zijn broer Frans tegenkomt. Zijn broer die al meer dan tien jaar uit zijn leven was verdwenen en die nu plots opduikt. Dirk en Frans zijn allerminst vrienden of brengt het lot hen terug samen? Dirk, Frans en de elektrozaak brengen jullie toevallig een tragikomedie waaruit blijkt dat een wasmachine herstellen nu eenmaal geen simpele klus is. Een lach, een traan, maar vooral véél toeval. Uiteindelijk.

Duur: 90 minuten
Doelpubliek: volwassenen

Generic placeholder image